مقر اصلی کینگز کراس غول فناوری مملو از استخر، غلاف‌های چرت و مسیر تمرین روی پشت‌بام، مرحله نهایی آن را نشان می‌دهد.
یک بازی بسکتبال در زمان ناهار، پیاده‌روی در مسیر تمرین روی پشت بام یا 40 چشمک در یک «غلاف چرت»: فقط برخی از مزایای محل کار که برای کارمندان Google در لندن در خانه جدیدشان یک قدم نزدیک‌تر است.
این شرکت فناوری ایالات متحده جشن «بالا رفتن» از مقر جدید خود در بریتانیا را به عنوان تیر پایانی در روز جمعه در جای خود قرار داد و پایان ساخت و ساز بزرگ آسمان خراش افقی خود را با نام مستعار «محیط خراش » نشان داد.
کارهای ساختاری اصلی ساختمان اداری جدید Google که بین ایستگاه‌های راه‌آهن کینگز کراس و سنت پانکراس پایتخت قرار گرفته و بر فراز آن قرار گرفته‌اند، کامل شده‌اند. نما نیز با پر شدن قاب فلزی با صفحات غول پیکر شیشه ای و پانل های چوبی شکل می گیرد.
این منظره خراش که بر منطقه کینگز کراس درست در جنوب کانال ریجنت تسلط دارد، 72 متر ارتفاع در بالاترین نقطه خود دارد و امتداد آن تا 330 متر است که بلندتر از ارتفاع 310 متری آسمان خراش شارد است.
زمین برای اولین بار در سال 2017 در پروژه زمین‌خراش شکسته شد و گوگل اکنون این ساختمان را نشان‌دهنده اعتماد به نفس در بازگشت به کار پس از همه‌گیری می‌داند، اگرچه دیگران این پروژه یک میلیارد پوندی را تجسم دنیای کار قبل از کووید توصیف کرده‌اند.
رونان هریس، مدیر عامل گوگل بریتانیا و ایرلند، گفت: «مشاهده دستاوردهای ما در طول پنج سال گذشته، علیرغم شرایط چالش برانگیز در طول مسیر، واقعاً فوق‌العاده بوده است.
در حالی که شرکت کنندگان در مراسم، پیم های غیرالکلی را می خوردند و کاناپه ها را می خوردند، تیر فولادی نهایی ساختمان توسط هریس و دیگران از جمله شهردار لندن، صدیق خان، و نماینده محلی، کیر استارمر، امضا شد. سپس توسط جرثقیل، یکی از شش جرثقیل که هنوز روی ساختمان 92000 متر مربعی (990000 فوت مربع) کار می‌کردند، در جای خود قرار گرفت.
این پروژه اولین ساختمان متعلق به گوگل و طراحی شده در خارج از ایالات متحده است و خان از منظره افق شهر لندن که از سایت قابل مشاهده است استقبال کرد. شهردار گفت: "این پروژه نشان دهنده یک رای اعتماد واقعی در لندن، در جوامع ما و در بخش فناوری در حال شکوفایی ما است."
انتظار نمی رود گوگل تا زمانی در سال 2024 به این ساختمان 11 طبقه – که در استودیوهای توماس هیترویک و معمار دانمارکی Bjarke Ingels طراحی شده است، نقل مکان کند.
هنگامی که آن روز کاری فرا می رسد، 4000 کارمند با استفاده از امکانات رفاهی از جمله استخر 25 متری در طبقه نهم، و موگا – منطقه بازی های چند منظوره – که در آن کارمندان Google می توانند بسکتبال بازی کنند، به سمت میزهای خود رفت و آمد می کنند. فوتبال پنج نفره یا تنیس.
حدود 40000 تن خاک به باغ پشت بام منتقل می شود که در طول ساختمان امتداد دارد و 250 درخت در آن کاشته می شود.
این محوطه همچنین دارای یک فضای اجتماعی برای استفاده ساکنان محلی و همچنین واحدهای خرده فروشی در طبقه همکف است که برخی از آنها را به برندهای کوچک و نوظهور بریتانیایی اجاره می دهد.
چهار پنجم ساختمان از اسکلت فولادی آن آویزان شده است، به این معنی که هیچ ستون یا ستون تحمل وزن داخلی در داخل وجود ندارد، که به شرکت یک فضای باز و انعطاف پذیر بزرگ در هر طبقه می دهد.
یک پلکان معلق منفرد و پیوسته از طبقه همکف تا بالای ساختمان امتداد دارد که به گفته شرکت برای تشویق تعامل بین کارمندان طراحی شده است.
هریس گفت: «من فکر می‌کنم واقعاً ارزش زیادی دارد که مطمئن شویم آن زمان را با هم سپری می‌کنیم. "ماهیت خودانگیخته نحوه کار و همکاری افراد غنای را ارائه می دهد که انجام آن فقط از طریق ویدئو کنفرانس دشوار است."
همه کارکنان بریتانیایی گوگل در ساختمان اداری پرچمدار مستقر نخواهند بود، زیرا ظرفیت آن را نخواهد داشت. گوگل حدود 6400 کارمند در بریتانیا دارد و برای خود 10000 نفر را هدف قرار داده است.
کارکنان آن در حال حاضر در دو ساختمان اجاره‌ای مجاور در کینگز کراس و در توسعه سنترال سنت گیلز در نزدیکی خیابان آکسفورد در مرکز پایتخت مستقر هستند.
در ژانویه گوگل قراردادی یک میلیارد دلاری (871 میلیون پوندی) برای خرید توسعه رنگارنگ سنترال سنت گیلز، طراحی شده توسط معمار رنزو پیانو، اعلام کرد. قبل از خرید، این شرکت قبلاً فضای اداری را در این سایت اجاره کرده بود، که همچنین خانه بیش از 100 آپارتمان مسکونی و همچنین رستوران ها و کافه های طبقه همکف است.
تعهد این شرکت به ساختمان‌های اداری در زمانی اتفاق می‌افتد که بسیاری از شرکت‌های بزرگ هنوز در حال بررسی میزان و چه نوع فضایی هستند که پس از کووید به آن نیاز خواهند داشت. شاید تعجب آور باشد که گوگل – مانند بسیاری از دیگر شرکت های فناوری جهانی – تصمیم گرفته است که پس از همه گیری همه گیر، کار از راه دور را به طور کامل قبول نکند و در عوض رویکرد ترکیبی را انتخاب کند .
ساندار پیچای، مدیر اجرایی گوگل، سال گذشته اعلام کرد که در سیاست کاری این شرکت پس از کووید، اکثر کارکنان سه روز را در دفتر می گذرانند «و دو روز را در هر جایی که بهترین کار را انجام می دهند». بیست درصد از نیروی کار جهانی گوگل به طور دائم از خانه کار خواهند کرد.
پروژه محوطه سازی برای اولین بار مدت ها قبل از شیوع بیماری همه گیر شکل گرفت، اما گوگل اصرار دارد که مالکیت این ساختمان و توسعه سنترال سنت گیلز به آن اجازه می دهد فضا را برای نیازهای آینده خود تطبیق دهد.
«همه ما در حال یادگیری روش‌های جدید کار و نوع فضاهایی هستیم که در آینده به آن‌ها نیاز خواهیم داشت، اما این به ما انعطاف‌پذیری با ردپای کربن بسیار کم می‌دهد تا بتوانیم فضاها را در کوتاه‌مدت دوباره مهندسی کنیم. هریس گفت.
هریس گفت، در حالی که کارمندان به دفتر بازگشته بودند، به جای بانک میز، فضای همکاری بیشتری را درخواست کرده بودند. او گفت: "این همیشه در حال تغییر است، و در حال حاضر ما در حال انجام مشاوره های زیادی با تیم های خود در داخل هستیم تا بفهمیم آنها به چه نوع فضایی نیاز دارند."

source

توسط artmisblog